Energiebedrijven verdienen jaarlijks honderdenmiljoenen aan incassoboetes die ze onterecht uitschrijven aan hun klanten.

Stop Nuon om dreigende incasso praktijken

De laatste vordering van 46 euro werd enkele dagen na de vervaldatum al verhoogd naar 96 euro. Nuon gaat dan een versneld incassotraject in.
Bron: www.twitter.com

3 weken bij Nuon geweest ze wilde me niet helpen en nu blijven ze maar afschrijven van mijn Rekening stelletje joden. Schoften zijn het.
Heb een rode kaart gestuurd en er wordt nog steeds afgeschreven. Nu een afspraak met mijn bank gemaakt hoop dat dit werkt.

Ik zou bijna denken dat alles en iedereen hiervan geld opstrijkt als je de belastingen ziet. Gaat het ook naar Cyprus en Greece? Of toch alleen den-haag?Krijg vandaag een brief dat ik gas en licht moet betalen, terwijl ik nooit voor electra bij hun ben geweest. Laat me niet lachen Nuon.
Bron: http://energiereview.nl/nuon-ervaringen/

Omzeilen incasso methode

Onze ervaring is dat als je bv. €51 inlost ze het niet plaatsen kunnen en wordt het niet verrekend met de incasso kosten maar gaat het van je achterstand af. Ook vinden wij dat alle energie en kosten lager kunnen naar 6% Btw en niet 49% van de winst naar zweden moet gaan! Dus terug kopen die aandelen en weer nederlands worden!